Payroll: de voordelen

Payroll: de voordelen voor uw bedrijf

Met payroll heeft u als werkgever wel de lusten, maar niet de lasten. Wél de medewerkers die u nodig heeft, maar niet de financiële en administratieve rompslomp die het werkgeverschap met zich meebrengt. De voordelen van payroll op een rij:

Gemak

U besteedt niet alleen uw salarisadministratie aan ons uit, maar ook alle fiscale, juridische en administratieve handelingen. Zo brengen we uw personeelszaken terug tot één inkoopfactuur. Wel zo overzichtelijk! Overigens blijft u de werving & selectie wel zelf uitvoeren. Dat biedt u de zekerheid van de meest geschikte medewerkers; met de juiste opleiding en betrokkenheid. Werving & selectie kunt u tegenwoordig eenvoudig en voordelig zelf doen via LinkedIn, Twitter en e-mail.

Kostenbesparing

U kunt flink besparen op uw indirecte HR- en personeelskosten. We brengen namelijk al uw werkgeversverplichtingen terug tot één inkoopfactuur. Dat betekent: geen losse (en hogere) facturen van onder meer accountant, arbodienst, verzekeringsmaatschappij, pensioenfonds.

Flexibiliteit

Binnen onze SalarisCentrum Nederland-cao verlonen we de werknemer maximaal 78 weken flexibel volgens het fasesysteem. Na deze 78 gewerkte weken kunnen we binnen de duur van vier jaar nog eens maximaal zes contracten aanbieden.

Zekerheid

We garanderen een tijdige en correcte betaling van uw medewerkers. En vanzelfsprekend komen we al onze financiële verplichtingen na aan onder meer de Belastingdienst en het pensioenfonds.

100% tevredenheid

We gaan voor maximale tevredenheid van werkgever en werknemer. Dat betekent dat we belang hechten aan regelmatig contact en dat we bij knelpunten direct reageren. Onze helpdesk beantwoordt alle eventuele vragen. Snel, correct en servicegericht.

De voordelen van payroll op een rij

  • We nemen het juridisch en fiscale werkgeverschap over;
  • We betalen het salaris uit en dragen de sociale premies en het pensioen af;
  • Inclusief het uitkeren van vrije dagen en vakantiegeld;
  • Kostenbesparing op uw tijdelijke personeel;
  • Tot 5,5 jaar flexibel inzetbaar;
  • Een arbeidscontract volgens NBBU-cao;
  • We verzorgen loonspecificaties en loonbegeleiding;
  • Geen omkijken naar ziekterisico en ziektebegeleiding.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van payroll voor uw organisatie?

Ik ontvang graag meer informatie over Payroll voor mijn bedrijf

  • Check hier ons Privacy Statement.