Wie zijn wij

De Werving & Selectie van uw organisatie uitbesteden, u heeft er vast wel eens aan gedacht. Geen tijd meer kwijt zijn aan het opstellen van vacature teksten, het nalopen van binnengekomen sollicitaties of het inplannen van de eerste kennismakingen. Het scheelt u een hoop tijd wanneer iemand die werkzaamheden uit handen neemt. SalarisCentrum Nederland helpt u daar graag bij!

SalarisCentrum Nederland richt zich met name op bedrijven in de regio van onze Jobcentre’s. Op deze manier zijn wij nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en kunnen we snel ter plaatse zijn om bijvoorbeeld een vacature op te halen of aan te sluiten bij een gesprek met een kandidaat.

Onze kandidaten worden uitgebreid gescreend d.m.v. een telefonische kennismaking en een intake op ons Jobcentre. Blijkt de kandidaat een match te zijn, dan introduceren wij deze kandidaat door een door ons opgesteld persoonsprofiel inclusief CV.

Naast Werving & Selectie is het ook mogelijk om een kandidaat op uitzendbasis via SalarisCentrum Nederland te laten werken.

Voor een impressie van uw organisatie en de vacature, bieden wij u graag een bedrijfsfilm aan die wij op locatie komen maken.

Ons Jobcentre is onderscheidend; wij kijken verder dan alleen een CV of sollicitatiebrief van een kandidaat. Wij zien het potentieel achter een kandidaat; een kandidaat heeft vaak veel meer in zijn mars dan blijkt uit de werkervaring die op zijn CV staat. Wat kenmerkt hem/haar nou echt en hoe kan hij/zij het verschil maken bij jou als werkgever?

Door dit te benadrukken zijn wij in staat om meer potentiële kandidaten onder de aandacht te brengen, waardoor een match sneller is gemaakt. Bovendien denken wij mee met de wensen van jou als werkgever, waar is nou echt behoefte aan binnen jouw organisatie?

CV Uploaden

  • Check hier ons Privacy Statement.