Over SalarisCentrum Nederland

Het salarisvak is een dynamisch en gecompliceerd vak. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in rap tempo op. Of het nu gaat om de Wet Werk en Zekerheid, de Wet Arbeidsmarkt in Balans of de Wet Invoering Extra Geboorteverlof: het zijn allemaal wetten die een directe impact kunnen hebben op de inrichting van uw salarisadministratie en natuurlijk de uitbetaling van de salarissen aan uw medewerkers. Het is dus van groot belang dat u samenwerkt met een partij met ruime ervaring die u kan ondersteunen, ontzorgen en voorzien van gedegen advies wanneer u het nodig hebt. Goede kennis van zaken is essentieel. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want in het salarisvak is geen jaar hetzelfde.

 

Daarnaast weten we dat niet iedere klant dezelfde behoefte heeft. Heeft u zelf personeel in dienst, maar heeft u niet voldoende kennis in huis om de salarisadministratie te beheren? Geen probleem, wij nemen deze zorg graag uit uw handen. Met ruime kennis in de meest uiteenlopende wet- en regelgeving, diverse branches en met diverse CAO’s zijn wij de juiste partij om uw salarisadministratie aan uit te besteden. Heeft u daarnaast ook behoefte aan ondersteuning op het gebied van HR? Wij helpen u uiteraard graag! Onze HR specialisten kunnen u bijstaan in alle mogelijke HR werkzaamheden of vraagstukken. Wilt u liever volledig ontzorgd worden op personeelsgebied? Dan is onze payrolling dienstverlening voor u wellicht interessant: voor u het juiste personeel, voor ons het werkgeverschap. Ook wanneer uw eigen salarisadministrateur voor langere tijd uitvalt, biedt SalarisCentrum Nederland dé oplossing. Geen dure interim detachering, maar betaalbare specialisten die de continuïteit van uw salarisadministratie waarborgen.

 

Dat is wat we bij SalarisCentrum Nederland doen. We dragen dagelijks bij aan de oplossing door de behoefte van de klant te vertalen naar praktische producten en diensten. Producten en diensten die we door onze kennis en expertise binnen het salaris- en HR vak op maat kunnen aanbieden zonder daarbij transparantie en duidelijkheid uit het oog te verliezen. Want kleine letters, daar houden we niet van.

 

Wij zijn SalarisCentrum Nederland, aangenaam!