Salaris Uitwijkcentrum

“Wat als mijn salarisadministrateur plotseling langdurig uitvalt?”

“Waar haal ik zo snel een vakkundige vervanger vandaan?”

“Wat als ik niet op tijd iemand vind?”

 

Het zijn zomaar enkele vragen die u als werkgever kunt stellen op het moment dat de continuïteit van de salarisadministratie in het geding lijkt te komen. In het bijzonder als u een organisatie leidt waar maar één salarisadministrateur werkzaam is. U heeft alles goed geregeld, maar geldt dat ook wanneer uw salarisadministrateur ineens afwezig is?

Want dat er risico’s aan verbonden zijn, mag geen geheim zijn. Wat als uw salarisadministrateur ziek wordt en voorlopig niet meer terugkomt? Of plotseling besluit om de organisatie te verlaten? Wat als er sprake is van zwangerschap? Of een burn-out? Dit zijn maar enkele voorbeelden die ervoor kunnen zorgen dat u als werkgever abrupt wordt opgezadeld met een capaciteitsprobleem. Heeft u hier van te voren niet over nagedacht, dan kan een oplossing vinden een tijdrovende en prijzige aangelegenheid worden.

SalarisCentrum Nederland wil niet wachten tot het te laat is: wij hebben hét alternatief! Wij werken samen met u aan de oplossing nog vóórdat het daadwerkelijk een probleem is. Wij verzekeren de continuïteit van uw salarisadministratie wanneer het nodig is. Wij garanderen een tijdige en correcte salarisbetaling aan uw medewerkers wanneer de nood hoog is. Hoe we dit doen?

Voor een vast bedrag per medewerker / per maand kunt u rekenen op de expertise van de salarisspecialisten van SalarisCentrum Nederland. Door onze brede kennis van salarissoftware en jarenlange ervaring in het vakgebied zijn wij in staat om uw salarisadministratie tijdelijk te beheren en de continuïteit te borgen. Samen met u maken wij een concreet plan zodat wanneer u ons nodig heeft, wij direct voor u aan de slag kunnen gaan!

De maandelijkse kosten worden afgestemd op uw wensen. We starten al vanaf € 1,00 per medewerker / per maand.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Salaris Uitwijkcentrum in het kort:

  • Directe opvang van de salarisadministratie
  • Al vanaf € 1,00 per medewerker / per maand
  • Ruime ervaring met diverse salarissoftware
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Het contract zonder kleine letters

Betrouwbaar, zeker en eerlijk. Onze specialisten helpen u graag!

Meer weten over het Salaris Uitwijkcentrum?

  • Check hier ons Privacy Statement.