Payroll

Ondernemen? Dat is inspelen op de kansen die zich voordoen op dat moment. Vooruitkijken is niet eenvoudig. Want de economie fluctueert snel en het gedrag van de consument is onvoorspelbaarder geworden. Bovendien verandert de wet- en regelgeving voortdurend. Zit u om die reden liever niet vast aan lange contracten en verplichtingen? Dat kan! Via SalarisCentrum Nederland kunt u uw medewerkers snel en gemakkelijk tijdelijke contracten aanbieden zonder arbeidsrechtelijke en fiscale risico’s. Dit heet: payrolling. Uw personeel is bij SalarisCentrum Nederland in professionele handen. Uitbesteden is bovendien kostenbesparend.

Payroll: op basis van persoonlijk contact

SalarisCentrum Nederland werkt graag op basis van persoonlijk contact. Daarom komen we altijd eerst langs voor een gesprek. We vinden het belangrijk dat we u en uw bedrijf leren kennen. Bovendien horen we graag meer over uw wensen en eisen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat. Daarbij houden we rekening met alle aspecten van uw organisatie. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Betrouwbare, gecertificeerde partner

SalarisCentrum Nederland is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU en de Stichting Normering Arbeid en voldoet aan de NEN 4400-1 normering. Zeer belangrijke, erkende criteria voor een goed en betrouwbaar payrollbureau! SalarisCentrum Nederland biedt absoluut betrouwbare en kostenbesparende payrolling. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie?

Lees meer over:

Interesse in payroll voor uw bedrijf?

  • Check hier ons Privacy Statement.